Rybacia polievka s kyslou kapustou
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
120
g
kyslá kapusta
120
g
rybie filé
100
g
kyslá pochúťková smotana
1
ks
cibuľa
20
g
paradajkový pretlak
trochu
hladká múka na zahustenie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Na malom množstve oleja speníme najemno pokrájanú cibuľu a najemno pokrájanú premytú kyslú kapustu.
Premiešame, podlejeme vodou a privedieme do varu. Varíme približne 15 až 20 minút. Na záver pridáme na kocky nakrájané rybie filé, aby sa nerozdrobilo.
2.
Do uvarenej polievky pridáme kyslú smotanu, v ktorej sme rozmiešali menšie množstvo hladkej múky a paradajkový pretlak. Ešte raz necháme prevrieť, ochutíme soľou, korením a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.