Pridať recept

Grilované cesnakové rebierka

5
porcií
210
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
bravčové rebierka
3 PL
soľ
4 PL
olej
1 PL
drvená rasca
1 PL
oregano
6 strúčikov
cesnaku
1 PL
mleté čierne korenie
1/2 KL
mleté nové korenie

postup

1.
V miske zmiešame soľ, olej, rascu, oregano, prelisovaný cesnak, nové a čierne korenie. Touto marinádou potrieme rebierka a uložíme ich aspoň na 2 hodiny do chladničky. Najlepšie však bude, keď ich tam necháte celú noc.
 
2.
Rebierka grilujeme na rozpálenom grile cca 30 minút. Podávame ich s barbecue omáčkou a čerstvým pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Na čo si musíte dávať pozor pri grilovaní: 4 chyby, ktoré robí takmer každý
Každý, kto griluje, by mal toto vedieť! 4 chyby, ktoré robí takmer každý
Zle rozpálené uhlíky, špinavý gril, spálené klobásky vedľa surových hamburgerov... Ale nebojte sa, odborníci...
Toto je dôvod, prečo majú v reštauráciách vždy šťavnaté rebierka! Odpadávajú od kosti a sú také jemné,
Toto je dôvod, prečo majú v reštauráciách vždy šťavnaté rebierka! Odpadávajú od kosti a sú také jemné, že sa topia v ústach, poznáme to tajomstvo!
Dokonalý obed, ktorým potešíte (nielen) chlapské krky! Stačí poznať malé tajomstvo a rebierka už nikdy...
Urobte to ešte predtým, ako dáte mäso na gril. Bude chrumkavé a šťavnaté
Urobte to ešte predtým, ako dáte mäso na gril. Bude chrumkavé a šťavnaté
Ako pripraviť dokonalé grilované mäso? Takto bude zvonka chrumkavé a zvnútra krásne šťavnaté.
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...
Prečo je lepšie mäso na grilovanie marinovať? Existuje jeden veľmi dôležitý dôvod
Prečo je lepšie mäso na grilovanie marinovať? Existuje jeden veľmi dôležitý dôvod
Grilovanie je jedným z najkontroverznejších spôsobov prípravy jedla. Grilované jedlo chutí šialene dobre...