Hydinovo-zelerové placky
4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
550
g
zeler
500
g
kuracie prsia
1
štipka
mletá rasca
1
ks
vajce
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej
postup
1.
Zeler očistíme a nastrúhame na hrubšom strúhadle. Kuracie prsia umyjeme, osušíme a zomelieme na mäsovom mlynčeku. Všetko zmiešame, pridávame vajíčko, rascu, soľ a mleté čierne korenie.
2.
Zo zmesi postupne tvarujeme placky, ktoré opekáme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán. Podávame so zeleninou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.