Zemiakový koláč s oblohou
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
ks
zemiak
250
ml
smotana
4
ks
vajce
100
g
parmezán
2
ks
paradajka
2
kg
farebná paprika
100
g
šunka
300
g
tvrdý strúhaný syr
1/2
KL
Oregano, bazalka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Zemiaky ošúpeme, nastrúhame na hrubom strúhadle. Pridáme vajíčka, 80 g parmezánu a smotanu. Zmes dochutíme soľou, korením, oreganom, bazalkou a premiešame.
2.
Zmes nalejeme na vymastený plech a pečieme vo vyhriatej rúre cca 10 minút pri teplote 190°C. Medzitým si nakrájame a očistíme zeleninu.
3.
Na predpečený koláč uložíme šunku, zeleninu, vrch posypeme tvrdým syrom, zvyšným parmezánom a koláč vložíme ešte na 20 minút do rúry.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.