Bryndzové šatôčky s údeným mäsom
15
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
polohrubá múka
60
g
maslo
100
g
bryndza
1/2
ČL
prášok do pečiva Dr.Oetker
ks
soľ
ks
plnka
150
g
údené mäso
40
g
maslo
1
ks
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
1
ks
vajce
postup
Každý varí na Veľkú noc šunku, trochu z nej použijeme na tieto slané koláčiky.
2.
Pripravíme si plnku: na masle opražíme cibuľu, pridáme na drobno nakrájané údené mäso, pretlačený cesnak a vajce.
3.
Cesto vyvaľkáme a radielkom nakrájame na štvorce s veľkosťou 8 x 8 cm. Na každý položíme plnku, preložíme na trojuholník a okraje popritláčame.
4.
Preložíme na plech s papierom na pečenie, potrieme rozšľahaným vajíčkom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.