FOTORECEPT: Dvojfarebný tvarohový koláč s černicami
30
porcií
65
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
450
g
polohrubá múka
300
g
palmarín
200
g
práškový cukor
1
ks
kypriaci prášok do pečiva
1
ks
citrónová kôra
2
ks
vajce podľa veľkostí
1
PL
kakao
ks
plnka
1/2
kg
tvaroh
1
ks
vanilkový cukor
1
ČL
mletá škorica
ks
cukor podľa chuti
1
PL
Zlatý klas
ks
čerstvé černice,alebo maliny
postup
Výborný osviežujúci koláčik ku kávičke.
1.
Z uvedených surovín,okrem kakaa si zhnetieme cesto,
2.
vyložíme na dosku a prehnetieme.Z cesta si oddelíme 1/3 a dáme bokom.kakao zapracujeme do väčšej časti cesta.
3.
Tmavé cesto vyvaľkáme vo veľkosti plechu a položíme na vymastený plech.
5.
a rozložíme na tmavé cesto,na tvaroh poukladáme čerstvé černice,alebo maliny
6.
a zo svetlého cesta na vrch urobíme mriežky.Upečieme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.