Cestoviny s krevetami
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
cestoviny
3
PL
Raciol paradajky, cesnak, bazalka
400
g
krevety
1
ks
čili paprička
podľa chuti
soľ
hrstí
čerstvej petržlenovej vňate
podľa chuti
pár kvapiek citrónovej šťavy
trochu
čerstvá bazalka na ozdobu
postup
Keď sa vám podarí správne skombinovať chute, z obyčajného obeda či večere sa stane gurmánsky zážitok. Premeňte varenie a pečenie v kuchyni na zábavnú alchýmiu a nebojte sa experimentovať. Inšpirujte sa receptami z Palmy, pri ktorých výnimočnú chuť menu dodajú repkové oleje Raciol s bylinkami.
1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu, uvarené a scedené polejeme 1 PL oleja.
2.
Na panvicu dáme zvyšný olej, pridáme nasekanú čili papričku a pridáme krevety. Jemne ich osolíme a za stáleho miešania opečieme, kým úplne nezružovejú. Krevety nakoniec zmiešame s nasekanou petržlenovou vňaťou a pokvapkáme citrónovou šťavou.
3.
Do panvice pridáme uvarené cestoviny a všetko spolu dobre premiešame. Podávame ozdobené čerstvou bazalkou a pokvapkané ochuteným olejom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.