Pizzovníky
20
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
lístkové cesto
1
ks
rajčiakový pretlak
1
ks
syr v črievku
30
ks
šunka
20
ks
plátkový syr
15
ks
eidam
1
konzerva
šampińóny
1
ks
vajce
postup
Tento recept je vhodný, na veľkonočný stôl, rovnako aj na iné dni, keď máme chuť na niečo slané.
Lístkové cesto si rozvaľkáme, potrieme syrom v črievku, na to natrieme pretlak, posypeme pizza korením, navrch poukladáme šunku, plátky syra, na drobno nakrájané šampiňóny, okraj cesta potrieme rozšľahaným vajíčkom, zrolujeme. Potom pokrájame na kolieska a ukladáme na pekáč. V priebehu pečenia cca. 5 minút pred koncom posypeme strúhaným syrom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.