FOTORECEPT: Špenátové cestoviny s medvedím cesnakom
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
špenát
2
strúčiky
ćesnaku
50
g
zelený medvedí cesnak
1
ks
šalotka, alebo mladá cibulka
4
ks
vajíčok
250
g
cestovín
4
poháre
olej
ks
soľ
postup
Nemala som čerstný špenát , tak som dala listový domáci mrazený, ale s čerstvým je to lepšie.
2.
Na panvičku dáme smažiť cibulku a cesnak nakrájaný na plátky, medvedí cesnak dáme neskôr.
3.
K posmaženej cibulky pridáme špenát, len tak zlahka ho premiešame aby sa trochu sparil a zmenšil sa. Ja som mala mrazený tak ten som musela zohriať celý.
5.
Horúce cestoviny zcedíme a hneď neodkvapkané horúce hodíme do panvičky
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Ingova
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.