FOTORECEPT: Francúzska čokoládová torta
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
horká čokoláda
100
g
maslo
100
g
cukor
4
ks
vajce
2
PL
polohrubá múka
štipiek
prášok do pečiva
postup
Jednoduchá torta s minimom múky a kopou čokolády. Najlepšia je so šľahačkou.
5.
Tortovú formu vymažeme a vysypeme hrubou múkou alebo kokosom.
8.
Natrieme lekvárom, použila som čučoriedkový a posypeme grankom alebo polejeme roztopenou čokoládou.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.