Čokoládový pudingáč
10
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
polohrubá múka
150
g
hladká múka (ideálne T650)
150
g
práškový cukor na osladenie
1
balíček
vanilkový extrakt (alebo balíček vanilkového cukru)
2
ks
vajce
180
ml
rastlinný olej
150
ml
mlieko (rastlinné alebo živočíšne)
1
balíček
Zlatý klas bez varenia
1
balíček
čokoláda (60 %)
postup
Koláčik je vhodný na každú príležitosť.
1.
Múku, cukor, vajíčka, olej a vanilku zmiešame a pečieme 25 minút na 180 stupňov.
2.
Uvaríme zlatý klas s mliekom a pridáme roztopenú čokoládu.
3.
Vzniknutý puding vylejeme na upečenú piškótu a dáme tuhnúť do chladničky.
4.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.