Pridať recept

Sekaná so slaninkou

ingrediencie

500 g
mleté mäso
1/2 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnaku
1 ks
vajce
strúhanka
slaninka, syr, olivy, soľ, korenie

postup

Klasika, ktorá nikdy nesklame: 

1.

Mäso dáme do misky, pridáme na drobno nasekanú cibuľu, pretlačíme 3 strúčiky cesnaku, pridáme vajíčko, soľ, korenie, strúhanku - prepracujeme a uložíme na papier na pečenie. Pridáme slaninku, syr, olivy a zrolujeme. Pečieme pri 170 stupňoch cca 70 minút.

Sekaná so slaninkou
Sekaná so slaninkou
Zdroj: sylweliee
 
2.

Dobrú chuť! :)

Sekaná so slaninkou
Sekaná so slaninkou
Zdroj: sylweliee
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Mäso na jablkách 7x inak
Overené delikatesy: Mäso na jablkách 7x inak
Zapátrali sme vo vašich receptoch a vybrali sedem naozaj výborných prepojení mäska so šťavnatými jablkami.
Pikantný pečený bôčik
Z českej kuchyne: Pečený bôčik s domácimi knedličkami
Veľmi radi a často sa inšpirujeme u našich západných susedov. Toto jedlo je ako stvorené na chutný, nedeľný...
Holandská sekaná
Holandská sekaná, to je pochúťka, ktorá tromfne aj milované fašírky! Stačí jedna surovina a najlepší obed máte na stole, moja rodina ju miluje
Nedeľný obed máme spojený s tými najlepšími receptami, medzi ktoré jednoznačne patrí aj poctivá domáca...
Toto by vám nikdy nenapadlo! Málo známy trik na šťavnaté mäso, prečo to teda každý to robí naopak?
Toto by vám nikdy nenapadlo! Málo známy trik na šťavnaté mäso, prečo to teda každý robí naopak?
Prudké opečenie je najobľúbenejší spôsob prípravy mäsa. Týmto spôsobom môžeme dosiahnuť chrumkavosť,...
Krájate mäso priečne cez vlákna alebo pozdĺž nich?
Soliť či nesoliť mäso pred pečením? Odpoveď vás určite prekvapí!
Mali by ste steak či nedeľnú pečienku osoliť pred alebo po upečení? Je to otázka, v ktorej sa rozchádzajú...
Viete správne pripravovať mäso? Odteraz už nič nepokazíte, zapamätajte si tieto tipy a vyhnite sa najčastejšej chybe
Viete správne pripravovať mäso? Odteraz už nič nepokazíte, zapamätajte si tieto tipy a vyhnite sa najčastejšej chybe
Dusené, pečené, grilované či vyprážané? Ako na jednotlivé druhy prípravy mäsa?