Stratená bageta
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
bageta
250
ml
mlieko
1
ks
vaječný žĺtok
1
KL
mletá škorica
1
balíček
vanilkový cukor
20
g
maslo
50
g
kryštálový cukor
postup
1.
Bagetu alebo sendvič nakrájame na plátky.
2.
V miske rozšľaháme žĺtok, škoricu, vanilkový cukor a necháme 1 hodinu postáť.
3.
Plech vymastíme maslom. Plátky bagety alebo sendviča namočíme do mlieka, potom obalíme v žĺtkovej zmesi a poukladáme na plech a posypeme kryštálovým cukrom. V rúre vyhriatej na 200 stupňov zapekáme asi 15 minút.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.