Ovocno-pudingové rezy
nízka
náročnosť
ingrediencie
12
PL
polohrubá múka
12
PL
kryštálový cukor
4
ks
vajce
1/2
balíček
kypriaci prášok
3
PL
olej
2
balíčky
tortové želé
ovocie
Krém
250
g
maslo
3
balíčky
Zlatý klas
10
PL
kryštálový cukor
1
liter
mlieko
3
PL
kakao
postup
1.
S cukrom vyšľaháme vajíčka, postupne pridávame múku zmiešanú s práškom do pečiva a olej. Cesto dôkladne premiešame a vylejeme ho na na vymastený a múkou vysypaný plech. Cesto pečieme vo vyhriatej rúre.
2.
Krém: 200 ml odoberieme z mlieka a rozmiešame v ňom kakao a zlaté klasy. Zvyšné mlieko budeme variť spolu s cukrom a maslom a d vriaceho vlejeme mlieko s kakaom. Budeme miešať až do zhustenia. Horúci krém vylejeme na korpus a rozložíme naň ovocie podľa chuti.
3.
Želatínu pripravíme podľa návodu pomocou kompótovej šťavy a kým je ešte teplá nalejeme ju na ovocie. Koláč dáme do chladu stuhnúť a potom ho pokrájame.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.