Pridať recept

Hovädzie mäso s hubami

4
porcie
100
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
hovädzia roštenka
300 g
čerstvé huby
2 PL
hladká múka
50 g
maslo
1 štipka
čierne korenie
1 štipka
soľ

postup

1.
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Osolíme a okoreníme. Na masle mäso zľahka osmažíme z každej strany. Potom dolejeme vodu a dusíme, kým nie je mäkké.
 
2.
Omáčku zahustíme múkou. Potom pridáme nakrájané huby a ďalších 15 minút dusíme. Podľa chuti pridáme ešte soľ a korenie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Mushrooms and truffle risotto
Huby ako korenina
Niektoré druhy jedlých húb sa používajú ako koreniny alebo pochutiny. Každý druh húb má inú, svojskú,...
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...