FOTORECEPT: Rybie filé na cesnaku
4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
filety z tresky
3
strúčiky
cesnaku
2
KL
korenie na ryby
trochu
olej
štipiek
soľ
postup
3.
Do zapekacej misy dáme na dno olej, ryby z oboch strán okoreníme a poukladáme dovnútra. Navrch rýb poukladáme kolieska cesnaku.
4.
Dáme zapiecť do rúry na 25 minút. Počas pečenia odlievame prebytočnú šťavu, zvyšnou šťavou polievame povrch rýb.
Podobné recepty
Bryndzové halušky, ale aj strapačky v rebríčku najlepších špecialít sveta, na ktorom sme mieste? Predbehlo nás toto sedliacke jedlo našich susedov
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.