FOTORECEPT: Zeleninová nátierka
10
porcií
150
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
kapusta biela hlávková
5
ks
paprika
4
ks
cibuľa
1
kg
paradajka
1
ks
feferónka
1
ks
paradajkový pretlak stredný
1
ks
nakladač Deko
150
g
kryštálový cukor
1
ČL
soľ
250
ml
olej
postup
1.
Zeleninu umyjeme.očistíme,machistáme si väčší hrniec.
2.
Zeleninu pokrájame najemno,pridáme deko-treba ho preosiať,sol,cukou,olej,pretlak.
3.
Varíme 90minút na miernom ohni podchvílku treba miešať.Potom pomixujeme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
avodamok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.