Smotanové cestoviny
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
PL
maslo
8
ks
šampiňóny
1
ks
smotana na šľahanie
2
strúčiky
cesnaku
1
ČL
solamyl na zahustenie
trochu
drvená rasca
podľa chuti
biele mleté korenie
podľa chuti
soľ
postup
1.
Na rozpálenom masle orestujeme prelisovaný cesnak, pridáme očistené a nakrájané šampiňony. Osolíme, okoreníme, pridáme drvenú rascu a zalejeme smotanou. Chvíľku podusíme. V troške vody si rozrobíme solamyl a zahustíme omáčku.
Hotovo :-)
2.
Omáčka je veľmi rýchlo hotová, kým sa vám uvaria cestovinky pripravíte si chutnú a rýchlu omáčku. Na vylepšenie chuti na začiatku môžete pridať na pásiky nakrájanú šunku, alebo slaninku. Prípadne si omáčku vylepšite primiešaním kukuriceho mäska.
Podobné recepty
Lepkavé zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
diabambulka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.