Teľacie karé plnené párkom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,2
kg
teľacie karé s kosťou
200
g
párky
100
g
prerastená slanina
štipiek
soľ
300
ml
zeleninový vývar
postup
Mäso umyjeme, osušíme, ostrým špicatým nožom urobíme dva otvory, do ktorých vtlačíme párky. Potom mäso prešpikujeme slaninou nakrájanou na rezance. Osolíme a previažeme niťou. Na pekáči rozškvaríme zvyšnú nakrájanú slaninu, vložíme mäso, opečieme, podlejeme horúcim vývarom, prikryjeme a vo vyhriatej rúre pečieme 90 minút. Najskôr upečieme mäsovou časťou dolu. Potom odkryjeme a za častého polievania šťavou upečieme dočervena.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.