Kurča v cibuľovej omáčke
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
cibuľa
1
ks
kurča
1
kocka
slepačí bujón
1
PL
solamyl
mleté čierne korenie
soľ
olej
bazalka
grilovacie korenie
postup
1.
Kurča umyjeme, osušíme a pokrájame na porcie, potom ho osolíme a okoreníme a posypeme posekanou bazalkou. Olej zohrejeme v panvici a prudko ho opražíme z oboch strán.
2.
Ošúpeme cibuľu, pokrájame a pridáme ju k mäsu. Mäso podlejeme vodou, premiešame a budeme dusiť do mäkka prikryté. Následne mäso vytiahneme a do tejto šťavy rozmrvíme slepačí bujón a prilejeme solamyl, ktorý sme vymiešali v troške vody. Budeme miešať do zhustnutia. Potom mäso dáme späť do omáčky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.