FOTORECEPT: Domáca ruská zmrzlina
8
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
ml
smotana na šľahanie
1
ks
vanilkový cukor
3
ks
vajce
3
PL
kryštálový cukor
2
ks
tortové oplátky
postup
Nostalgické osvieženie, ktoré chutí všetkým generáciám.
2.
Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh. Do toho zašľaháme žltky a vyšľahanú šľahačku s vanilkovým cukrom.
3.
Na menší plech dáme oplátku a na ňu rozotrieme masu.
5.
Dáme do mrazničky aspoň na 4 hodiny. Môžeme pridať aj kakao alebo ovocie. Krájame teplým nožom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.