Oriešková torta plnená šľahačkou
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
vajce
110
g
cukor
150
g
oriešky
1/4
liter
smotana na šľahanie
1
PL
práškový cukor
1 tablička čokoláda
postup
1.
Najskôr vymiešame do husta vaječné žĺtky s cukrom. Pridáme vyšľahaný sneh z bielkov a mleté oriešky. Pečieme vo forme na tortu.
2.
Na plnku vyšľaháme smotanu, do ktorej pridáme cukor. Tortu rozkrojíme na polovicu. Natrieme ju šľahačkou a pokvapkáme roztopenou čokoládou. Nakoniec pláty spojíme. Tortu potrieme šľahačkou a ozdobíme kúskami orechov.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.