FOTORECEPT: Kakaovo-cícerový dezert
2
porcie
7
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
150
g
uvarený cícer
1
ks
vajce
1/2
KL
stévia
1/2
KL
prášok do pečiva
1
PL
kakao
postup
1.
Na recept som použila cizrnu z konzervy, ale môžete použiť aj surovú (ktorú si vopred uvaríte do mäkka). Každopádne ak nechcete strácať čas, doporučujem mať stále v zásobe konzervovanú variantu.
2.
Do misky vložíme cizrnu, pridáme vajce, stéviu, prášok do pečiva a rozmixujeme na hladkú kašu. Miesto stévie je možné použiť ľubovoľné iné sladidlo, napr. 1 PL medu.
4.
Cestom naplníme 2 muffinové košíčky a vložíme do mikrovlnky na 2 min. (stredný stupeň). Niesom zástancom prípravy jedla v mikrovlnej rúre, ale raz za čas vám to určite nemôže uškodiť.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.