FOTORECEPT: Slivková nutela s pudingom
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
kg
slivky
1
kg
cukor
10
balíčkov
kakaový puding
postup
1.
Slivky vykostkujeme , dáme ich do hrnca, podlejeme trochu vody (asi 3 dcl), podusíme asi 15 minút, pridáme cukor a znova dusíme, kým sú slivky úplne rozvarené.
2.
Pudingy si rozmiešame vo vysokej nádobe, do ktorej dáme asi pol litra vody (len toľko, aby sme rozmiešali pudingy). Potom ich vylejeme do rozvarených sliviek, zamiešame, aby sa všetko spolu spojilo a odstavíme. Potom dáme do robota a vymiešame na hladkú kašu, ktorú plníme do pohárov.
3.
Sterilizujeme krátko- ako začne voda vrieť, vypneme.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.