Cestovina s tuniakom a brokolicou
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
cestoviny
250
g
šampiňóny
1
PL
olivový olej
1
ks
cibuľka
200
g
tavený syr
300
g
brokolica
1
konzerva
tuniak
75
g
čedar
4
PL
polotučné mlieko
postup
1.
Rúru predhrejeme na 220°C. Vo vriacej osolenej vode uvaríme cestoviny tak, aby boli al dente. Scedíme ich a necháme odkvapkať.
2.
Medzitým si v panvici rozohrejeme olej, opražíme na ňom šampiňóny a nadrobno pokrájanú jarnú cibuľku. Pražíme približne 5 minút. Potom vmiešame tavený syr, polotučné mlieko, na ružičky rozobratú brokolicu a miešame. Syr sa musí roztopiť a musí vzniknúť omáčka. Potom do nej vmiešame tuniaka.
3.
Cestoviny zmiešame s pripravenou zmesou, preložíme do misy, posypeme nastrúhaným syrom a pečieme približne 10 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.