Ceviche s čili paprikou
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
biela ryba ceviche bez kože a kostí
1/2
ČL
oregano
1/2
ČL
soľ
80
ml
limetová šťava
3
ks
mladá cibuľka
1
ks
zelená paprika
1
ks
paradajka
trochu
koriandrová vňať
1
ks
paprička čili
postup
1.
Rybu nakrájame na menšie kúsky. Posypeme ich oreganom a polejeme limetovou šťavou. Necháme 8 minút odležať.
2.
Potom ju scedíme, mliečnu tekutinu vylejeme. K rybe pridáme nadrobno posekanú cibuľu a čili, posekanú koriandrovú vňať, pokrájanú paradajku a papriku. Všetko spolu zamiešame a podľa chuti osolíme. Ideálna príloha sú tortilové chipsy.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.