FOTORECEPT: Sterilizované jablká do koláčov
stredná
náročnosť
ingrediencie
5
kg
jablko
1
kg
kryštálový cukor
3
PL
škorica
postup
1.
Jablká prekrojíme na štvrtiny a jadierka odstránime. Potom ich (aj so šupkou) postrúhame nahrubo.
2.
Jablká dáme do hrnca, prisypeme cukor, škoricu a dusíme 10 min.
3.
Podusené jablká odstavíme z ohňa a naplníme do fliaš. Sterilizujeme pri teplote 80 stupňov cca 10 min.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.