Pridať recept

Teľacie rezne s omáčkou z calvadosu

ingrediencie

1 PL
olivový olej
15 g
maslo
500 g
teľacie mäso
1 ks
cibuľa
200 g
šampiňóny
4 PL
calvados
1 PL
tymian
4 PL
polotučná smotana
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie

postup

1.
V panvici rozpálime olivový olej a maslo. Opečieme na ňom teľacie mäso pokrájané na tenšie plátky spolu s cibuľou nakrájanou na kolieska a šampiňónmi. Pečieme približne 6 minút, alebo kým cibuľa nie je mäkká.
 
2.
Vmiešame calvados a nasekaný tymián. Na miernom ohni dusíme približne 2 minúty a pridáme polotučnú smotanu. Dochutíme soľou, korením, necháme prejsť varom a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Nedeľný obed, po ktorom sa bude celá rodina zalizovať! Najlepšie recepty na bravčové KOTLETY, vďaka tajnej
Nedeľný obed, po ktorom sa bude celá rodina zalizovať! Najlepšie recepty na bravčové KOTLETY, vďaka tajnej prísade sú ihneď mäkké
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás bohatú ponuku receptov na chutné bravčové kotlety, ktoré...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!