Zapekaná kovbojská misa
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
zemiaky
25
g
maslo
1
PL
pasta zo šušených paradajok
420
g
pečená fazuľa
125
g
mrazený hrášok
125
g
mrazená mladá fazuľka
200
g
kukurica
2
PL
grilovacia omáčka
100
g
údený syr
postup
1.
Rúru si predhrejeme na 200°C. Zemiakyumyjeme, pokrájame na tenké plátky a dáme do kastróla s osolenou vodou. Necháme zovrieť, napoly prikryjeme a varíme na miernom ohni približne 4 minúty. Scedíme ich a odložíme si trocha vody. zemiaky preložíme do misy, pridáme maslo a premiešame ich dvoma vareškami, aby sa obalili tukom. Odložíme ich nabok.
2.
V kastróle zmiešame pastu zo sušených paradajok a odloženú vodu. Pridáme pečenú fazuľu z konzervy, hrášok, fazuľku, kukuricu a grilovaciu omáčku. Premiešame a necháme prejsť varom. Zmes musí byť horúca. Nalejeme ju do ohňovzdornej nádoby a posypeme kockami údeného syra.
3.
Zemiakové plátky rozložíme navrch, aby sa mierne prekrývali. Pečieme približne 30 minút, kým zemiaky nie sú mäkké a zlatisté.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.