Bravčové klobásky so šošovicou
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
šošovica
1
ks
bobkový list
trochu
olej
1
ks
cibuľa
1
ks
mrkva
50
g
zeler
1
ks
petržlen
250
g
sterilizované lečo
4
ks
bravčová klobáska
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ
1
KL
rozmarín
trochu
zeleninový vývar
postup
1.
Šošovicu umyjeme a na 2 hodiny namočíme do studenej vody. Potom ju v tej istej vode uvaríme takmer domäkka s bobkovým listom.
2.
Na rozpálenom oleji opražíme cibuľu nasekanú nadrobno, pridáme očistenú a na drobné kocky nakrájanú zeleninu, klobásky a za stáleho miešania opražíme zo všetkých strán.
3.
Primiešame lečo, korenie, soľ, rozmarín, premiešame a prikryté dusíme domäkka. Počas dusenia podlievame horúcim vývarom. K takmer hotovým klobáskam primiešame šošovicu a pri miernej teplote ju dovaríme domäkka.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.