Bravčový paprikáš
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčová lopatka
1
ks
cibuľa
trochu
olej
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1
KL
mletá červená paprika
1
KL
paradajkový pretlak
1
KL
rasca
150
ml
smotana
1
PL
hladká múka
postup
1.
Teľacie mäso odblaníme, umyjeme a nakrájame na kocky. V hrnci rozpálime olej, opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mäso, paradajkový pretlak, soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku a rascu. Premiešame, za stáleho miešania pražíme a potom teplotu znížime.
2.
Keď sa šťava takmer vydusí, prilejeme vodu. Mäso uvaríme domäkka. Hladkú múku premiešame so smotanou a vlejeme do mäsovej zmesi. Premiešame, chvíľu povaríme a môžeme podávať s cestovinou.
Podobné recepty
Lepkavé zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.