Pridať recept

Bylinkový kapor

dobruchut

ingrediencie

1 ks
kapor
1 kg
zemiaky
1 ks
cibuľa
1 PL
bazalka
1 PL
petržlenová vňať
1 PL
pažitka
3 PL
olej
1 PL
citrónová šťava
soľ
mleté čierne korenie

postup

Kapra umyjeme,osušíme a pokrájame na podkovy.Podkovy osolíme a na troche oleja prudko na panvici opražíme. Preložíme do pekáča,posypeme polovicou byliniek,podlejeme trochou vody a necháme piecť asi 20 minút. Zemiaky uvaríme a nakrájané na kolieska spolu s cibuľou dáme na kapra. Posypeme zvyškom byliniek,pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme piecť ešte 5-10 minút.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zdravé a rýchle večere, ktoré potešia celú rodinu
Na zdravé jedlo sa nemusíte pozerať s pochybnosťami. Ak ho dokážete dobre dochutiť, bude rovnako výborné ako...
Losos na mnoho spôsobov: Vyskúšajte tieto recepty na chutné a rýchle jedlá z delikátnej ryby
Losos na tie najchutnejšie spôsoby: Stačí poznať túto malú fintu a podarí sa vždy na jednotku, tajomstvo prezradili šéfkuchári!
Losos je považovaný za dôležitý zdroj cenných živín a zdravých tukov a zároveň je to veľmi chutná ryba...
VIDEO: 3 fantastické marinády na ryby
Jemné mäsko pstruha, lososa či kreviet bude ešte delikátnejšie s týmito jednoduchými ale efektívnymi marinádami.
Kupujete kapra na Vianoce? Na toto treba myslieť vždy pri výbere ryby!
Kupujete kapra na Vianoce? Na toto treba myslieť pri výbere ryby vždy!
Aj vy si potrpíte mať na vianočnom stole kvalitného kapra? Pri kúpe si dajte na toto pozor!
Kde tento rok kúpite kapra? Mapa overených predajcov aj rady šéfa rybárstva, ako spoznať kvalitnú rybu
Kde tento rok kúpite kapra? Mapa overených predajcov aj rady šéfa rybárstva, ako spoznať kvalitnú rybu
Štedrovečerná večera sa blíži a mnohí z nás si ju bez tradičného kapra nevedia predstaviť. Kde tento rok...