Bylinkový kapor
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kapor
1
kg
zemiaky
1
ks
cibuľa
1
PL
bazalka
1
PL
petržlenová vňať
1
PL
pažitka
3
PL
olej
1
PL
citrónová šťava
soľ
mleté čierne korenie
postup
Kapra umyjeme,osušíme a pokrájame na podkovy.Podkovy osolíme a na troche oleja prudko na panvici opražíme. Preložíme do pekáča,posypeme polovicou byliniek,podlejeme trochou vody a necháme piecť asi 20 minút. Zemiaky uvaríme a nakrájané na kolieska spolu s cibuľou dáme na kapra. Posypeme zvyškom byliniek,pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme piecť ešte 5-10 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.