Ruská káva
1
porcia
5
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
7
g
mletá káva
1
šálka
voda
1
KL
vodka
cukor
šľahačka
postup
Kávu, ktorú sem pomleli nasypeme do džezvy alebo aj inej vhodnej nádobky, potom zalejeme studenou vodou, privedieme do varu a odstavíme. Asi po minúte pridáme do uvarenej kávy lyžičku studenej vody a necháme opäť postáť asi minútu. Kávu potom precedíme do šálky, pridáme do nej vodku a cukor. Pripravenú kávu môžeme dochutiť trochou šľahačky.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.