Kuracie mäsom so slaninkou na hrášku
5
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
kuracie prsia
6
plátkov
prerastená slanina
1
šálka
zelený hrášok, alebo zelená fazuľka
1
ks
biela cibuľa
trochu
olej
podľa chuti
korenie na kura
1
PL
hladká múka
1
PL
horčica
postup
1.
Cibuľu očistíme a nakrájame na malé kúsky. Mäso umyjeme a narežeme na menšie kúsky, pridáme korenie na kura. Premiešame. Cibuľu pražíme na oleji, pridáme mäsko a dusíme do mäkka, pridáme na kúsky nakrájanú slaninku necháme popražiť a podlejeme vodou. (vo vode môžme rozmiešať múku).
2.
Pridáme hrášok (fazuľu) a horčicu a necháme dovariť. Soliť väčšinou nemusíme, lebo slanina je slaná. Podávame so zemiakmi, ryžou, alebo k cestovinám.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.