Kelová polievka s klobásou a hubami, FOTORECEPT
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kel
1
ks
mrkva
1
ks
zemiak veľký
100
g
údené mäso
1
ks
údená klobása
podľa chuti
soľ, rasca, majoránka, bobkový list, cesnak, olej
1
hrsť
sušené huby
1
ks
cibuľa
postup
Klasická, vynikajúca polievka...
1.
Pripravíme si: kel, mrkvu, zemiak, cesnak sušené huby, ktoré si namočíme vo vode.
2.
... ďalej budeme potrebovať: domácu klobásku, trocha údeného mäska, majoránku, bobkový list, soľ, rascu...
5.
Na olej dáme nakrájanú cibuľu, potom nakrájanú očistenú mrkvu. Osolíme, zakryjeme a počkáme, kým mrkva pustí farbu.
6.
Pridáme klobásu cesnak a údené mäso a cesnak.
7.
Zalejeme vývarom.Pridáme kel, bobkový list, rascu a namočené sušené huby. Varíme.
8.
Nakoniec pridáme na kocôčky nakrájané zemiaky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.