FOTORECEPT: Penne so špenátom a baklažánovo-rajčinovou omáčkou
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
1
ks
baklažán
1
ks
mrkva
100
g
baby špenát
1
dl
voda
250
mg
sterilizované paradajky
250
g
cestoviny penne
2
strúčiky
cesnaku
soľ
bazalka
olivový olej
postup
1.
Na olivovom oleji speníme cibuľku do zlatista.
2.
Potom pridáme očistenú a nakrájanú mrkvu a baklažán.
3.
Jemne osolíme (1Kl) a podlejeme 1dl vody.
4.
Prikryjeme a necháme dusiť do polomäkka.
5.
Potom pridáme konzervu zaváraných rajčín a premiešame.
6.
Na záver pridáme nakrájané dva strúčiky cesnaku a 1 KL bazalky. Na jemnom ohni dodusíme do úplneho zmäknutia.
7.
Medzitým si uvaríme penne cestoviny, ktoré potom scedíme a primiešame lístky čerstvého baby špenátu. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.