Pór s mrkvou
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
pór
2
ks
mrkva
1
PL
olej
10
g
maslo
1
štipka
soľ
1
štipka
biele mleté korenie
3
PL
zeleninový vývar
1
PL
citrónová šťava
podľa chuti
paprika
postup
1.
Z póru odstránime korene a zelené konce, rozpolíme, dôkladne umyjeme a nakrájame na jemné pásiky. Mrkvu olúpeme a nastrúhame.
2.
Olej s maslom rozohrejeme a podusíme na nich pór. Pridáme mrkvu, a podusíme s pórom. Podlejeme vývarom a ešte chvíľu dusíme. Nakoniec primiešame citrónovú šťavu. Pre farbu môžeme pridať papriku.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.