Štefánske pečené
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie stehno
50
g
masť
50
g
cibuľa
2
ks
vajce
20
g
hladká múka
trochu
soľ, voda, čierne korenie
postup
Do pozdĺžneho tvaru urobíme otvor,do ktorého vložíme vajcia uvarené na tvrdo.Otvor zašijeme.Potom mäso opečieme na masti,pridáme postrúhanú cibuľu,popražíme,posolíme,okoreníme,podlejeme vodou a dusíme.Pred dokončením ho dáme odokryté do rúry dopiecť.Šťavu zaprášime múkou,mäso zbavíme nite,pokrájame vložíme do šťavy.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.