Utopenci
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
špekáčiky
3
ks
cibuľa
4
PL
ocot
4
PL
olej
4
PL
plnotučná horčica
4
PL
worčestrová omáčka
4
PL
kečup
8
PL
voda
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
postup
Špekáčky olúpeme a nakrájame ich na kolieska. Cibuľu tiež olúpeme a nakrájame ju na prúžky. Pripravíme si nálev zmiešaním všetkých menovaných surovín. Premiešame ho necháme prejsť varom. Ešte teplým nálevom prelejeme špekačku s cibuľkou. Necháme vychladnúť, a potom môžeme hneď konzumovať. Je však lepšie nechať zmes odležať asi 20 minút.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.