Guláš s vajcom
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
g
zadné hovädzie mäso
750
g
bravčové pliecko
50
g
nakladané feferónky
150
g
masť
400
g
cibuľa
20
g
paradajkový pretlak
10
g
cesnaku
100
g
hladká múka
30
g
soľ
15
g
mletá paprika
1
g
mleté čierne korenie
1
g
majoránka
2
g
kmín
5
ks
natvrdo uvarené vajce
1
ks
knedľa
postup
1.
Na masti pripravíme cibuľový základ, zaprášime paprikou, podlejeme vodou, pridáme na kocky pokrájané mäso a prelisovaný cesnak, korenie a nakrájané feferónky a dusíme pod pokrievkou domäkka.
2.
Potom mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, zalejeme vodou, pridáme pretlak a necháme variť.
3.
Šťavu scedíme na mäso a necháme povariť, až omastok vypláva na povrch.
4.
Na tanier nakrájame knedlíky, polejeme gulášom a ozdobíme polkami vajec uvarených natvrdo.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.