Pridať recept

Marinovaný baklažán

7
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

750 g
baklažán
1/4 šálka
olivový olej
2 PL
balzamový ocot
2 strúčiky
cesnaku

postup

1.
Baklažán priečne pokrájame na hrubšie kúsky, vložíme do cedidla a dobre posolíme. Po 30 monútach opláchneme a osušíme.
 
2.
Olej, ocot, cesnak vyšľaháme do hladka.
3.
V panvici zohrejeme trochu oleja a baklažány v dávkach opečieme dohneda. Preložíme do misy, necháme marinovať 4 hodiny. Podávame pri izbovej teplote.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Veľké trápenie našich známych tvári: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Veľké trápenie našich známych tvárí: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Aj vianočný špeciál tretej série šou Pečie celé Slovensko prinesie vtipné, ale aj náročné momenty. Koho...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Výborný grécky šalát, VIDEORECEPT
Výborný grécky šalát - jednoduchý recept na grilovačku, hotový ihneď (VIDEORECEPT)
Pripravte si skvelý grécky šalát, ktorý navodí tú pravú atmosféru.