Sliepka na slanine
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
sliepka
1
PL
masť
1
ks
väčšia cibuľa
60
g
slanina
vetvičiek
petržlenová vňať
trochu
mletá červená paprika
trochu
hladká múka
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
postup
1.
Sliepku poriadne premyjeme, rozdelíme na pár častí, dáme na ňu prúžky údenej slaniny a opečieme na masti zo všetkých strán. Pridáme nakrájanú cibuľu, posekanú petržlenovú vňať a dusíme. Priebežne podlievame vodou aby nám neprihorela.
2.
Mäkké časti mäsa vyberieme, do šťavy zaprášime múku, povaríme a precedíme na kúsky mäsa.
3.
Podávame s opečenými zemiakmi alebo dusenou ryžou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.