Guláš z hovädzieho srdca
stredná
náročnosť
ingrediencie
1000
g
hovädzie srdce
50
g
múka
50
g
paradajkový pretlak
100
g
cibuľa
150
g
olej
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
trochu
bobkový list
postup
1.
Srdce umyjeme, nakrájame na kocky o váhe 30-40 g, okoreníme, osolíme a opečieme na panvici na rozpálenom oleji s nadrobno nakrájanou cibuľou. Potom zaprášime múkou a opekáme ešte niekoľko minút.
2.
Potom mäso preložíme do iného kastróla, zalejeme horúcou vodou, aby bolo ponorené, pridáme rajčinový pretlak, bobkový list a zakryté dusíme 1-1,5 h. Podávame s varenými zemiakmi.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.