Horúci krevetový koktail
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
PL
maslo
1/2
ks
malá cibuľa
150
g
mrazené krevety
1
ČL
citrónová šťava
1
PL
strúhaný chren
1/2
ČL
worchesterská omáčka
1
štipka
soľ
1
štipka
korenie
postup
1.
Pri strednej teplote rozpustíme na panvici maslo, pridáme cibuľu a opekáme do zlato hneda. Pridáme krevety a 8 minút dusíme, kým sa neroztopia a tekutina sa neodparí.
2.
Pridáme citrónovú šťavu, chren, omáčku, osolíme a okoreníme. Podávame s uvarenými krevetami a limetkou alebo citrónom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.