FOTORECEPT: Jablková žemľovka z toastového chleba
8
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
16
ks
toastový chlieb
5
ks
jablko
500
g
jemný tvaroh
250
g
hrudkovitý tvaroh
200
ml
kyslá smotana
3
PL
cukor
3
ks
vajce
300
ml
mlieko
2
PL
kokos
postup
1.
V tanieri rozmiešame tri žĺtka, mlieko a lyžicu cukru.
3.
Z tvarohov, smotany a 2Pl cukru si spravíme plnku. Kto má rád sladšie, dajte viac cukru.
4.
Plátky toastového chlebu namáčame v mlieku (nie veľmi) a ukladáme na pekáč.
5.
Natrieme polovicu plnky, dáme vrstvu jabĺk a druhú polovicu plnky.
6.
Prikryjeme druhou polovicou toastov namočených v mlieku. Pekáč prikryjeme a dáme na cca 25 minút piecť na 200 stupňov.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.