Tagliatelle so sušenými paradajkami a syrom
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
zelené cestoviny tagliatelle
1
ks
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
1
ks
feferónka
3
ks
sušená paradajka
trochu
olivový olej
1
štipka
soľ
150
g
strúhaný parmezán
postup
1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale al dente. V panvici rozpálime olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak a zmes opražíme.
2.
Feferónky nadrobno nakrájame a zbavíme semienok. Paradajky nakrájame na plátky a pridáme do panvice.
3.
Uvarené cestoviny scedíme, preložíme do panvice a zmiešame so zmesou. Servírujeme ich posypané nastrúhaným parmezánom.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.