FOTORECEPT: Kuracie prsia na zázvore a ananáse
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
kuracie prsia
1
konzerva
ananásový kompót
2
ks
cibuľa
2
ČL
sušený zázvor
1
PL
med
4
PL
sójová omáčka
soľ
postup
1.
Cibuľu nakrájame na drobno a opražíme do sklovita na oleji. Pridáme na kocky nakrájané mäso, miešame, necháme "zbelieť".
2.
Zalejeme ananásovou šťavou, pridáme sójovú omáčku, zázvor, med, trochu soli, podľa potreby vodu. Mám domáce mäsko, takže som ho varila vyše polhodiny v kuchte. Kupované stačí dusiť kratšie.
3.
Keď je mäso mäkké pridáme na kocky nakrájaný ananás, 5-10 minút povaríme.
4.
Podávame s ryžou.
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.