Losos so špenátom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
filety z lososa
400
g
listový špenát
3
PL
olivový olej
2
PL
maslo
2
PL
citrónová šťava
1
ČL
korenie na ryby
1/2
ČL
vegeta
podľa chuti
drvené čierne korenie
podľa chuti
soľ
4
lístky
bazalka na ozdobenie
postup
1.
Filety z lososa očistíme, umyjeme a osušíme. posypeme ich korením na ryby, osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou a na oleji pečieme z obidvoch strán asi 10 minút dozlatista.
2.
Listy špenátu opláchneme a krátko sparíme vriacou vodou. Necháme odkvapkať a zľahka nakrájame. Nakrájaný špenát krátko podusíme, dochutíme vegetou a korením. Lososa pri podávaní dozdobíme bazalkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.