Baranina so zemiakmi po írsky
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
baranie mäso
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
4
ks
cibuľka
400
g
zemiaky
postup
1.
Mäso umyjeme, pokrájame na plátky, posolíme, okoreníme a vložíme do vody asi na pol hodiny variť, pričom počas varenia zberáme penu.
2.
Mäso necháme mierne variť asi hodinu, pridáme očistené cibuľky pokrájané na hrubé kolieska, očistené zemiaky pokrájané na štvrtiny a pomaly mierne dovaríme.
3.
Podávame horúce.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.