Pšenovo-maková kaša s lesným ovocím, FOTORECEPT
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
ml
ryžové mlieko
120
g
pšeno
6
PL
mletý mak
2
PL
med
2
hrste
lesné ovocie
postup
Výborné raňajky plné energie.
1.
Ryžové mlieko si rozrobíme s vodou a privedieme do varu. Potom pridáme pšeno, mak a ovocie. Premiešame.
2.
Varíme cca 15 minút, pokým zmäkne pšeno.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.